Bursaspor’un hedefi Arnavutköy Belediyespor maçından 3 puan almak

Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Arnavutköy Belediyespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Ertekin, maçtan 3 puan almak istediklerini söyledi.

Bursaspor’un hedefi Arnavutköy Belediyespor maçından 3 puan almak
Yayınlama: 24.11.2022
A+
A-

Bursaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta cumartesi günü Arnavutköy Belediyespor’la karşılaşacak.

Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Hem takımda hem de Bursa’da geçtiğimiz hafta bahar havası olduğunu söyleyen Ertekin, 60 dakikalık bahar havasının kendilerini başka bir yere ittiğini söyledi.

Çok çabaladıklarını söyleyen Ertekin, acemice bir gol nedeniyle sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi. Böyle hatalar yapılmaması gerektiğini söyleyen Ertekin, ‘ölenle ölünmüyor’ diyerek Arnavutköy Belediyespor maçında bu hatalarını telafi etmek istediklerini söyledi.

Sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyleyen Ertekin, “Arnavutköy’ü izledik. Analiz ettik puan veya puanlarla döneceğimizi düşünüyoruz. Büyük ihtimalle de öyle olacak. Geçen haftaki maç zor bir maçtı bu maç biraz daha yumuşak. Oyuncularımız istediklerimizi yaparsa galibiyet ile dönebiliriz” dedi.

“SAKATLIKLAR BİZİ ÇOK YORDU”

Tecrübeli teknik adam sakatlıkların kendilerini yorduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

“Önümüzdeki hafta Hasan Ayaroğlu’nun dönme durumu var. Ertuğrul’un durumu belli olmaz. Hasan Sabri Karaca bu hafta Vakıfköy’de forma giymeye başlayacak. Gelirlerse gücümüze güç katıyorlar. Şu anda bu şansımız yok. Elimizden gelen tüm çabayla genç oyuncularımız mücadele edecek ve bu isimlerin eksiklerini kapatacak. Sakatlıklar bizi çok yordu. Eren Güler, Hasan Ayaroğlu şimdi Ertuğrul Kurtuluş. Hakikaten güç dengesinde zayıflama oldu. Bunların hiçbirini bahane etmeyeceğiz. Önümüzdeki 4 maçta en yüksek puanı almaya devam edeceğiz.”